Skinnende resultater

HVEM ER VI?

Maretes rengøringsservice er en personlig, kvalitetsbevidst og yderst professionel virksomhed. Vi tilbyder privat rengøring og rengøringsservices til virksomheder i københavn og på sjælland. 

Vores kerneværdier bygger på ekspertise, service og professionalisme, hvilket afspejler sig i vores arbejde. Vores vigtigste mål, er det gode samarbejde med vores kunder.

Vi bestræber os altid efter, at skabe tydelige og klare resultater, hvilket er med til at styrke tilliden til vores arbejde. 

Vores team

Vores medarbejder har øje for detaljer. De har mange års erfaring og yder altid deres bedste.

De er imødekommende og vil møde jer med et smil. Effektivitet og erfaring, vil få jeres hjem eller kontor til at skinne, hvilket er fællesnævneren for os alle.

Ro i sindet

Hvis du ønsker en prisvenlig, kvalitetsbevidst og pålidelig rengøringsservice, så er du kommet til det helt rette sted. Maretes rengøringsservice tilbyder ikke blot rengøring.

Vi tilbyder “ro i sindet”, ved at skabe et sundt indeklima, der giver dig mulighed for, at slappe af og nyde din tilværelse. Hav fokus på hverdagens mange andre gøremål og lad os stå for rengøringen. 

Vi lytter til dine behov

Vi har mulighed for at skræddersy alle vores services efter dine specifikke behov.
Har du brug for hovedrengøring, eller ugentlig/månedlig rengøring, så står vi klar til at udføre opgaven.

Vi kan klare alle slags rengøringsopgaver, så tøv ikke med at kontakte os idag, så vi kan finde den helt rigtige løsning for dig. 

Marete Killen

Administrerende direktør
Det vigtigste for mig er, at jeg kan stå inde for mit team og den kvalitet vi levere. Jeg ligger en stor kærlighed i mit arbejde, hvilket vores kunder bestemt heller ikke er i tvivl om.
Marete Killen
Ceo & Founder

Vi bruger cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på hjemmesiden. Trykker du ok og fortsætter, giver du dit samtykke til at vi bruger cookies.